• Andrada Margaș
  • Aranjament Serendipity
  • Flori proaspete în fiecare zi
  • Andrada pregătind un buchet
  • Aranjament Serendipity
  • Aranjament Serendipity

Despre noi

Atelierul nostru de design floral, Serendipity, îmbină dragostea pentru flori și creativitatea unui designer floral, Andrada, și rigurozitatea și eficiența unui IT-ist, Costin. Împreună sperăm să facem viața clienților noștri mai frumoasă și mai ușoară.

De ce un atelier de creație florală?

Am plecat la drum cu misiunea de a face lucruri de impact și de a ne urma pasiunile mai mult și mai curajos. Astfel, am îmbinat pasiunea pentru flori cu dorința de a aduce optimism în viața oamenilor (viața e frumoasă! 🙂 ). Într-o societate în care suntem expuși constant la neplăceri și factori de stres, florile creează de fiecare dată un moment de bucurie atât celor care le primesc, cât și celor care le oferă. Noi sperăm să creăm cât mai multe astfel de momente frumoase.

De ce numele Serendipity?

Pentru că semnificația lui se potrivește de minune cu creațiile noastre: ceva extraordinar obținut în mod neașteptat. Vrem să vă oferim mai mult decât un tipic buchet de flori, vrem să vă oferim o creație originală, proaspătă, care să transmită emoții și pasiune pentru flori, pentru viață, pentru tot ce e frumos.

De ce un buchet pe zi?

Pentru că dorim ca procesul de alegere a unui buchet de flori să devină un lucru la îndemână pentru toată lumea. Pentru că bucuria oferirii unui buchet de flori nu trebuie să fie condiționată de bătăile de cap ale căutării „buchetului perfect”.  Aveți încredere în noi și în frumusețea sinceră a florilor!

De ce evenimente private și corporate?

Pentru că dorim să vă fim alături prin creațiile noastre florale și la evenimentele importante din viața voastră. Ca și alegerea unui buchet de flori, organizarea unui eveniment nu trebuie să se transforme într-o corvoadă. Împreună vom alege tema și designul perfect adaptate evenimentului dumneavoastră și vom stabili fiecare detaliu astfel încât să corespundă întru totul preferințelor voastre. În ziua cea mare nu vă rămâne decât să vă bucurați de frumusețea, prospețimea și originalitatea creațiilor noastre florale. Fără stres, fără griji.

Vă invităm alături de noi în lumea minunată a florilor!

Noi,
Andrada și Costin