Prin utilizarea acestui site, ești de acord cu politica noastră de cookie-uri.
Prin utilizarea acestui site, ești de acord cu politica noastră de cookie-uri.

Misiunea noastră

Am plecat la drum cu misiunea de a aduce optimism în viața oamenilor (viața e frumoasă! 🙂) și, în același timp, de a ne urma pasiunile. Florile creează de fiecare dată momente de bucurie atât celor care le primesc, cât și celor care le oferă. Noi sperăm să creăm cât mai multe astfel de momente frumoase.

Pentru că dorim ca voi să descoperiți în creațiile noastre exact ceea ce Serendipity semnifică: ceva extraordinar obținut în mod neașteptat.

Scopul nostru este să vă oferim mai mult decât un tipic buchet de flori, vă propunem creații florale originale, proaspete, care să transmită emoție și pasiune pentru flori, pentru viață, pentru tot ce e frumos.

www.unbuchetpezi.ro – în fiecare zi, un singur buchet, în trei dimensiuni, cu livrare gratuită în București.

Pentru că timpul vostru și energia sunt extrem de importante pentru noi.

Pentru că dorim ca procesul de alegere a unui buchet de flori să devină un lucru la îndemână pentru toată lumea.

Pentru că bucuria oferirii unui buchet de flori nu trebuie să fie condiționată de bătăile de cap ale căutării „buchetului perfect”.

Aveți încredere în noi și în frumusețea sinceră a florilor!

Pentru că dorim să vă fim alături prin creațiile noastre florale și la evenimentele importante din viața voastră. Ca și alegerea unui buchet de flori, organizarea unui eveniment nu trebuie să se transforme într-o corvoadă. Împreună vom alege tema și design-ul perfect adaptate evenimentului vostru și vom stabili fiecare detaliu astfel încât să corespundă întru totul preferințelor voastre.

În ziua cea mare nu vă rămâne decât să vă bucurați de frumusețea, prospețimea și originalitatea creațiilor noastre florale. Fără stres, fără griji.

Proiecte & Galerie foto

Trimite-ne un mesaj

Te pregătești de un proiect ce necesită creații florale? Te rugăm să ne lași detaliile și vom fi foarte fericiți să te ajutăm. Acceptăm orice provocare!

Articole

De ce hotelierii iubesc florile?

Pentru că suntem în plin sezon al vacanțelor, vrem să vă povestim despre un mod foarte întâlnit de utilizare a florilor și de care ne bucurăm cu toții în concediu. Toată lumea știe că hotelurile din întreaga lume apelează la designeri florali pentru decorarea recepției,…

Mai mult

Legătura dintre flori și emoții

Pot transmite mesaje, pot dizolva dispute și, aranjate strategic, pot să transforme orice încăpere rece în „acasă”. Și de parcă asta nu ar fi fost suficient, se pare că florile au și super-puteri terapeutice – ne pot îmbunătăți calitatea vieții și schimba în bine emoțiile….

Mai mult

Cum prelungim viața florilor

„De ce vă place atât de mult vouă, fetelor, să primiți flori?” – mă întreba un prieten zilele trecute. “Pentru că le merităm!” – am glumit eu. Acum, serios vorbind, oricine dorește să își încarce bateriile, în mijlocul unei zile pline, privind un buchet de…

Mai mult

Aranjamente florale nunți – inspirație

Am intrat deja în plin sezon de nunți și alte evenimente speciale. Pregătirea unei nunți este un proces complex, bazat pe luarea multor decizii, cu obiectivul final de a avea un moment cât mai original, reușit și în ton cu personalitatea și preferințele mirilor. De…

Mai mult

De vorbă cu Andrada

Andrada Margaș, jumătatea creativă a echipei Serendipity povestește într-un articol tip interviu, pe blog, despre călătoria ei în universul florilor, de la prima interacțiune cu acestea, studiile și experiențele avute în industrie și până la deschiderea propriului atelier – “Serendipity – Atelier Design Floral”, alături…

Mai mult
Informații despre companie

Atelier Serendipity SRL

str. Popa Tatu, nr. 49, camera 1, sector 1, București

J40/16309/2016

CUI 36832812

Capital social 200 lei

Contact

Adresă

str. Popa Tatu, nr. 49, sector 1, București

Program de lucru

Luni-Vineri 9-17

Telefon

Urmărește-ne pe rețelele de socializare
WordPress Theme built by Shufflehound. © Copyright 2017 Serendipity